اموزش دیلیت اکانت تلگرام
اموزش دیلیت اکانت تلگرام

گاهی اوقات پیش می‌آید که کاربران شبکه‌های اجتماعی برای مدتی تصمیم به ترک رسانه‌های اجتماعی می‌گیرند. در چنین حالتی معمولا به دلیل مشغله‌های کاری و تحصیلی سعی می‌کنند تا از پیام رسان‌ها و شبکه‌های اجتماعی دوری کنند و در آینده و در زمان مناسبی مجددا بازگردند. یکی از این رسانه‌های اجتماعی که از این دست اتفاقات در آن زیاد رخ می‌دهد تلگرام است که کاربران در آن به دنبال حذف اکانت تلگرام هستند. در این آموزش قصد دارم به نحوه حذف کردن اکانت تلگرام و بررسی علت حذف خودکار اکانت تلگرام بپردازم که به کمک آن هم می‌توانید اکانت تلگرام خود را حذف کنید و هم اینکه از حذف خودکار اکانت تلگرام جلوگیری کنید.

قبل از اینکه به معرفی روش‌های دیلیت اکانت تلگرام و نحوه جلوگیری از حذف خودکار اکانت تلگرام بپردازم لازم است که به نکات زیر توجه کنید.

  • با حذف کردن اکانت تلگرام، کلیه داده‌های موجود در آن اعم از مخاطبین، گروه‌ها، چت‌های خصوصی و کانال تلگرام از بین خواهد رفت.
  • در صورتی که با همان شماره‌ای که اکانت خود را حذف کردید قصد استفاده مجدد از تلگرام را داشته باشید، داده‌ها قابل بازیابی نبوده و به عنوان کاربر جدید وارد تلگرام خواهید شد.
  • برخی فکر می‌کنند که برای رفع ریپورت شدن تلگرام اگر اکانت خود را حذف کنند و مجددا وارد تلگرام شوند، از ریپورت تلگرام خارج خواهند شد که چنین چیزی صحیح نبوده و ریپورت تلگرام بر اساس شماره تعیین می‌شود.
اموزش دیلیت اکانت تلگرام

پس از ورود به وب سایت مانند تصویر زیر شماره موبایل خود را به همراه +۹۸ (کد ایران) وارد کرده و بر روی Next کلیک کنید. به عنوان مثال شماره موبایلتان را به صورت  *******98912+ وارد کنید.

اموزش دیلیت اکانت تلگرام
اموزش دیلیت اکانت تلگرام

در این مرحله یک رمز عبور به مسنجر تلگرام شما ارسال می گردد که رمز مورد نظر را باید در کادر password مرحله ی بعد وارد کنید.

 

اموزش دیلیت اکانت تلگرام
اموزش دیلیت اکانت تلگرام

در این مرحله باید کدی را که به برنامه تلگرام شما ارسال شده بود را در زیر کادر password وارد نمایید. نمونه از طریق صحیح وارد کردن کد در شکل زیر قابل مشاهده است.

حذف اکانت تلگرام
حذف اکانت تلگرام

در این مرحله از شما دلیل پاک کردن حساب کاربری تلگرام تان را طی یک سوال پرسشی مطرح می کند. پاسخ به این این سوال اختیاری است و می توانید اصلا به آن جوابی ندهید، پس برای رفتن به مرحله بعد لازم است بر روی دکمه Done کلیک کنید.

دلیت اکانت تلگرام
دلیت اکانت تلگرام

 

در این مرحله برای تایید نهایی دیلیت کردن اکانت تلگرام پنجره‌ای مشابه تصویر زیر باز خواهد شد که از شما خواهد پرسید آیا برای حذف اکانت مطمئن هستید؟ در صورتی که پاسخ مثبت بود و مایل به حذف پیام بودید روی دکمه قرمز رنگ که با عنوان Yes, delete my account قرار دارد کلیک کنید.

اموزش دیلیت اکانت تلگرام
اموزش دیلیت اکانت تلگرام

بعد از کلیک روی این دکمه اکانت شما حذف خواهد شد که اگر برنامه تلگرام را باز کنید صفحه عضویت در تلگرام نمایش داده خواهد شد.

  •  اما پس از اینکه اکانت شما به طور کامل حذف شد و عمل حذف اکانت تلگرام انجام شد، پروفایل شما به صورت زیر برای دوستانتان نمایش خواهد داده شد و دیگر اثری از عکس و نام کاربری شما در تلگرام دوستانتان نخواهد بود. اما دقت داشته باشید، پیام هایی را که از قبل برای دوستان خود ارسال کرده اید، برای آن ها پاک نخواهد شد.

 

اموزش دیلیت اکانت تلگرام
اموزش دیلیت اکانت تلگرام

پست های مرتبط

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *